#

Despre Noi

Loredana Dance este o școală de dans, din București, adresată copiilor cu vîrste între 3 și 16 ani, care a fost înființată în ianuarie 2017. Prima denumire a trupei a fost „ Just Dance”. Ulterior, o dată cu calificarea a două dintre trupele școlii la DanceStar World Final 2019 – sau, pe înțelesul tuturor – Campionatul Mondial de Dansuri (secțiunea formații), școala și-a schimbat denumirea în Loredana Dance. Este, de fapt, numele instructoarei care a dat naștere și a pus bazele dezvoltării acestui club, ce a crescut în popularitate, de la an la an! De altfel, componenții trupelor Loredana Dance au deja apariții televizate, la diferite emisiuni de divertisment.

“În ianuarie 2017 am început activitatea și am pus bazele școlii de dans Loredana Dance. Am avut parte să lucrez cu mulți copii talentați și receptivi. Munca mi-a fost, astfel, ușurată. În același an am participat la concursul internațional Bucharest Dance Festival, unde am obținut locul 1. Sunt mândră că au urmat, apoi, la diverse concursuri naționale și internaționale, multe alte locuri 1, la diferite secțiuni, fie că a fost vorba de dans modern, contemporan, show dance, majorete ori "production".

Coregraf Loredana Bunduc, fondator Loredana Dance

#
#

Coregraf

Coregraf Loredana Bunduc

A început dansul la vârsta de 3 ani la Palatul Național al Copiilor. A câștigat titluri naționale și internaționale alături de grupurile din care a făcut parte timp de 13 ani. La vârsta de 15 ani a devenit componentă a cunoscutei trupe ETNIC. La vârsta de 16 ani a făcut primii pași în meseria de coregraf, realizând coregrafii, dar și ilustrații muzicale, pentru diferite trupe, pregătind copii cu vârste cuprinse între 3 si 16 ani și având colaborări cu diferite gradinițe. Cu una dintre ele, grădinița particulară din Popești-Leordeni “Ininima lui Isus”, alături de care a participat la diferite competiții, obținând numeroase premii locul 1, se consemnează azi cea mai trainică colaborare, de 16 ani. Cu aceștia a participat an de an la concursul "Zâmbetul Copilariei" unde a obținut mereu locul 1 la dans, dar și diferite premii speciale.

În ianuarie 2017 a pus bazele înființării școlii de dans “Just Dance”, devenită apoi "Loredana Dance". În 2019, două dintre trupele școlii s-au calificat la "DanceStar World Final 2019" din Porec, Croația. A fost prima participare peste hotare, de unde s-a obținut un loc 2 la categori MTV Comercial. A urmat pandemia, care a stopat participarea trupei la două competiții de mare anvergură în anul 2020: Campionatul European (Budapesta) și Cupa Europei (Roma).

În prezent, Loredana colaborează atât cu grădinițe de stat, cât și cu cele particulare, din Bucuresti și din Ilfov. Continuă să conducă școala de dans din București, care îi poartă numele, unde coordonează grupe de copii cu vârste de la 3 ani până la vârsta de 16 ani.

Pe lângă orele de dans pentru copii, participarea la competiții, emisiuni ori diferite evenimente, la „Loredana Dance” se pot pregăti și cupluri pentru momentul special al nunții, "Dansul Mirilor"!Pentru performanțele LOREDANA DANCE, vizitați secțiunea PREMII

#
#